close
تبلیغات در اینترنت
کیوی،پادزهر سیگار

تبلیغات

موضوعات

آرشیو

لینک دوستان

تبلیغات

    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 1618
    کل نظرات کل نظرات : 43
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 81

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 35
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 2,211
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 1
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 6
    آي پي امروز آي پي امروز : 13
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 54
    بازدید هفته بازدید هفته : 13,000
    بازدید ماه بازدید ماه : 79,327
    بازدید سال بازدید سال : 695,538
    بازدید کلی بازدید کلی : 7,685,617

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 23.20.166.68
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : جمعه 31 شهریور 1396

تصادفی

کیوی،پادزهر سیگار

کیوی،پادزهر سیگار
 
سترس ، مواد مضر و كمبود خواب ، روی بدن انسان اثر می گذارد. هر كس كه می خواهد به این وضع گرفتار نشود، باید در روز 4 عدد كیوی بخورد. در مورد مقدار ویتامین C لازم، بین دانشمندان توافق نظر وجود ندارد.

بعضی معتقدند كه كمبود ویتامین C را باید از طریق خوردن قرص های ویتامین C تأمین كرد. عده ای از متخصصین بر این عقیده اند كه برای پیش گیری از تب، ناراحتی های معده و روده، بی حالی و خستگی، سرفه های شدید و زكام كه در اثر وجود باكتریها بروز می كند، مصرف 150 میلی گرم ویتامین C بهترین راه است. كیوی ، سیستم حفاظتی بدن را تقویت می كند و از بروز سرطان جلوگیری می نماید.

پادزهر سیگار

سیگاری ها نیاز به ویتامین C بیشتری دارند. زیرا مواد سمی ، مخصوصاً رادیكال های آزاد موجود در دود سیگار ویتامین ها را از بین می برد . بنابراین سیگاری ها حدوداً باید ، 40% ویتامین C بیشتری ، مصرف كنند.

این مقدار با خوردن دو عدد كیوی تأمین می شود. كسانیكه زنجیروار سیگار می كشند باید جعبه، جعبه كیوی بخرند و مصرف كنند. البته در افراد سیگاری با خوردن كیوی ، ضایعات مربوط به ویتامین C جبران می شود، ولی ضرری كه كشیدن سیگار برای قلب، مجاری عروقی، ریه و سایر اندام های بدن دارد ، جبران نمی شود.

پادزهر كیوی درمقابل سمومی كه در سیگاروجود دارد، ناچیز است. نوعی خاص از اسیدهای فنول به همراه ویتامین C ، برای مقابله با خطرات سرطان كارساز هستند. یكی از آنها اسید قهوه است كه در كیوی با غلظت بالائی وجود دارد. حتی قهوه كه نام این اسید از آن گرفته شده است، یك دهم غلظت این اسید موجود در كیوی را ندارد.

اسید قهوه، مثل ویتامین C مانع تولید مواد سرطانزا در معده ، یعنی نیتروزامین ها می شود. كیوی با داشتن ویتامین C و اسید قهوه، دو ماده اساسی ضد سرطان را در اختیار می گذارد .

" مطالعات دانشمندان ایتالیایی نشان داده است كه دیابتی ها كه مرتب مقدار زیادی ویتامین C دریافت می كنند، میزان كلسترول و انسولین پایینی دارند. كیوی برای تامین ویتامین C منبع خوبی است."

كیوی دارای آنزیمهائی است كه پروتئین ها را تجزیه می كنند. متأسفانه این آنزیم ها در معده به وسیله اسید معده از بین می روند، طوریكه در معده و روده اثری ندارد. ولی اسید معده بعد از خوردن غذاهای گوشتی و لبنی زیاد، مقداری خنثی می شود و آنزیم های كیوی می توانند مدت كوتاهی فعالیت كنند و این زمان كافی است كه مواد پروتئینی به وسیله این آنزیم ها به قطعات كوچكتری تجزیه شوند و این امر عمل هضم غذاهای سنگین در معده و روده را آسانتر می كند.

چهار مرتبه خوردن كیوی در روز توصیه می شود

چهارعدد كیوی را در طول روز تقسیم كنید. مثلاً صبح، ظهر، بعدازظهر، و عصر. چون بدن انسان نمی تواند ویتامین C را ذخیره كند ، بنابراین به جای خوردن تنقلات مثل چیپس بهتر است كیوی میل نمائید !

یك نسخه از كیوی: 4 عدد كیوی و یك موز را پوست كنید، با گوشتكوب یا وسیله دیگر آنها را خرد و مخلوط كنید. 300 میلی لیتر شربت آناناس و 300 میلی لیتر آب سیب را با آن مخلوط كنید و مصرف نمائید.

کیوی میوه ی جوانی و تندرستی دارای ویتامین C به میزان شش برابر لیمو ترش و سرشاز از مواد مغذی دیگر است . به همین خاطر است که این میوه با عمری کمتر از 200 سال تقریبا درتمام جهان موقعیت بالایی پیدا کرده است در ایران حدود 30 سال است که کیوی شناخته شده است .

کاشف این میوه ربرت فرتون عضو موسسه ی باغ های سلطنتی انگلستان است که در سال 1847 در سفری مطالعاتی به کشور چین ،آن را کشف کرد . این میوه از خانواده Actinidace است و مهمترین گونه ی آن که دارای ارزش اقتصادی و کشاورزی می باشد نوع chinensis Actinidace است . نهال کیوی احتیاج به رطوبت زیاد و آب فراوان دارد . نسبت به سرمای زمستان حساس است و عموما آب وهوای شمال ایران جای مناسب برای تولید انبوه این میوه است .

کیوی به هنگام رسیدن مقداری گاز اتیلن از خود متصاعد می کند این گاز باعث رسیدن میوه های دیگری چون سیب و گلابی می شود لذا نباید محل نگهداری کیوی با سایر میوه ها یکی باشد .

یکی از آنریم های تجزیه کننده ی پروتئین در کیوی آکتینیدها است به همین علت کیوی را با گوشت آغشته می کنند تا ترد و نرم شود. شیوه ی کار به این صورت است که برش هایی از کیوی را به صورت پودر در می آورند و روی سطح گوشت که ضخامت کمی دارد می ریزند تا این آنزیم شروع به تجریه و ریز کردن پروتئین ها و در نتیجه تردو نرم شدن آن کند ..

کیوی سرشار از پتاسیم

کیوی منبع خوبی برای پتاسیم و عنصر کلسیم است . پتاسیم باعث کاهش فشار خون می شود . کمبود یا فقدان پتاسیم در بد باعث افسردگی و فراموشی می گردد . برای افراد مسن و سال خورده تاکید بر خوردن کیوی و سایر منابع غنی از پتاسیم نظیر موز می شود .

جدول ترکیبات موجود در 100 گرم کیوی

انرژی 08/61کالری

کربوهیدرات 87/14 گرم

پروتئین 989/0

چربی 439/0

فیبر 495/4

ویتامین C 03/98میلی گرم

ویتامین A 5/17

ویتامین E 2/2 میلی گرم

فولات 03/38میگروگرم

پتاسیم 6/331میلی گرم

کلسیم 05/26میلی گرم

فسفر 40میلی گرم

نیاسین 5/0میلی گرم

ریبوفلاوین 05/0 میلی گرم.

 
 


تاریخ ارسال پست: دوشنبه 10 آذر 1393 ساعت: 12:25
برچسب ها : ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

بخش نظرات این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی